PEMINAT AKU...haha

SILA TINGGALKAN LINK DI SINI

bukti aku kaki facebook....haha

Sila Klik LIKE

Tuesday, February 28, 2012

Langkawi lagi!!!

Hye u'ollsszz..

okeh. minggu lalu (23-26 feb) aku telah ke LANGKAWI Is. lagi !!! ni merupakan kali kedua aku ke langkawi. dulu 1st time mengikuti Kem Pimpin Siswa Lanjutan USM,  then yang ini aku follow Kem Pengurusan Organisasi anjuran Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia. SPRM?? haa,,,mesti ramai yang terkejut an. opkos la aku ni kan Pengerusi Sekretariat Pencegah Rasuah USM. hehehe. alhamdulillah la kan. dapat melancong secara free.

sebenarnya kem ni sangat aku tunggu-tunggu sebab melalui aktiviti seperti ini aku dapat jumpa rakan2 SPR IPT lain selain dapat jumpa dengan rakan-rakan sejawat aku dari IPT lain. ada la sorang dua yang aku rapat seperti Kuntum dan Alip, diorg ni SPR UPSI, Hatim dan Azam SRP UTM.

ok. kita tinggalkan cerita rasuah tu. opkos la kan da sampai langkawi kena la shopping walau hakikatnya aku bukan ada duit pon. tapi kerek aje la mcm orang kaya shopping beli chokelat sampai RM150!!! hehehe. ala semua cokelat tu kawan aku kirim la... tapi banyak2 cokelat yang aku beli..aku suka Nutella yang aku beli untuk aku tu. botol yang selalunya harga kat tesco RM16.90, ni aku beli kat langkawi cuma RM10.90!!! hehe.

selain shopping aku dengan geng SPR USM sempat jugak la amek-amek gambar buat kenangan an:-

geng SPR USM. aku takda dalam gambar sebab sedang amek gambar. haha

ni zul dan nas(a.k.a endau) sori ade jari aku. haha

opkos ni Pengerusi SPRUSM yang disayangi

burger kat langkawi. enak banget!!!

IPTA lain semua kongsi satu meja 2 IPT..kami je otai conqure usm ja. haha

bunga SPR USM

dalam perjalanan ke cenang beach

harta rampasan dari Haji Ismail Group

ni la orang yang perkenalkan cogan kata SPRIPT- Ganyang Rasuah!!!

thats all. wif love (:

2 comments:

syira syah said...

nutella makan dengan roti sedap gilak!
weyy nak kises. hakhak!

Shasha Aishah said...

nak coklat2 yg byk tuu!!! hehehe ;D