PEMINAT AKU...haha

SILA TINGGALKAN LINK DI SINI

bukti aku kaki facebook....haha

Sila Klik LIKE

Monday, April 18, 2011

Aku Tak Marah. Aku OK!

aku tak marah aku OK..itu tajuk entry kali ni...bukan apa...ntah la.kenapa aku nak asyik buat tacing2 je lately~hurm...orang mengata aku sikit..aku dah melenting..orang kutuk aku sikit..aku dah mula bengang...tapi masalahnya SIKIT ker weyh???? adoyai...almaklumlah yer..mood exam..semuanya tak tentu..mcm gak perempuan..bila datang MOON je..hormon dah tak seimbang...emosi pon tak stabil...eh..betul ker fakta nie ekk???hahahha...actually..aku sayang semua kawan2 aku..bahkan aku sayang juga beberapa insan tuh lebih..sebab bagi aku..mereka ni sepesial kot bagi aku....sebagai contoh kawan aku ni : encik F ....dia ni sangat baik dengan aku...kadang2 aku je yang bersikap dingin dengan dia...ntah kenapa....kadang2 aku sakitkan hati dia..pon ntah kenapa...tapi sumpah dia ni memang baik...kadang2 dia baca status FB aku yang agak stress, dia tanya aku..aku ok ker..??aku ad mslh ker..?? kalau ad pape, kongsi lah dengan dia...

[emo nyer entry ni]-F..aku taw ko ad terasa ngn post aku semalam..aku harap ko paham..'dia' yang aku maksudkan itu bukan kau...aku takde pon marah dengan sesiapa..cuma mood tak berapa nak stabil sebab exam..yup! exam menyebabkan aku sgt stress...ingat tak entry ni??hehehe..so, jgn le wt muka marah2 ngn aku ok..chill jah~xde halnyer...aku ok...

BTW, gud luck utk semua student USM yang sedang menduduki peperiksaan semester 2 ..semoga suksess..jangan la sampai stress mcm aku nie..hua33...

bila stress mcm ni..baru nak ingat kt ayah bonda~

2 comments:

Anonymous said...

Gudluck bro!!keep it up..sahabt yg baik ada diwaktu suka dan duka.keep it sikap ini.moga kau kan ramai kawan.:)

nurnaimahazizan said...

tenangkan hati
lek la
mood exam
tim mood exam semua sensitif
jaz nk pesan andaikata ada wat silap kat orang ke cpt minta maaf
time exam hubungan sesama Allah n sesama manusia pnting