PEMINAT AKU...haha

SILA TINGGALKAN LINK DI SINI

bukti aku kaki facebook....haha

Sila Klik LIKE

Tuesday, April 5, 2011

Mari Belajar Menjadi Orang Italy.

sebut je Italy..apa yang anda hengat? kalau daim (kawan aku) dia akan cakap pizza...dan dia gak ad post kt FB..nak belajar dari orang Italy..so, aku selaku insan yang suka menunaikan hajat orang..aku telah merealisasikan hajat daim untuk makan pizza..hehe

Lokasi: Pizza Hut Sg Dua.
hari: Ahad
Masa: sekitar tengahari.
suspek: aku, ammar, azrul,afiq,apis dan juga daim.

ta taw la ap virus yang melanda kami tgahari tuh..masing2 melantak dengan sungguh2..haha...order je macam2...


air ni di-order oleh afiq dan juga azrul.

tgoklah jumlah bill..terkebil-kebil aku nak bayar..HAHA...





air yang di-order oleh apiz:xtaw la ap name dia.ta rase pon..sedap kot.




tp..walau aku telah termembazir seikit..tp aku puas...sebab aku dah rapatkan kembali jurang aku dgn daim..sahabat aku sjak dr matrik lagi..tp sejak akhir2 ni rasa mcm dah renggang jer,,huhu...



5 comments:

yasmine :P said...

wah!!!~~~ sedapnye mal.... hehehe.. weyh, lau nak mkn spagetti SR lg sedap dr pizza... b d way, kalo pizza da MESTI2 la carik kat PIZZA HUT an!!~~ muahahahahhaha.... Best2 ak tgk gambo pown t'liuq... adess... >___<"

Fa said...

aku nk jugaaaaaak!!!
smpi ati tk ajak aku annnn..
gini ahhh kau kan akmal!

Musliha Akmallamka said...

@yasmin: haha..mai la penang..t kite p makan pizza same2..hehe

Musliha Akmallamka said...

@fa : sorry la...xsempat nak ajak arituh..gpon kesian kot. nak ajak an...hari ahad kami keluaq~hehe

Fa said...

gitu ahhhh kan!!!
touching aaaaahhh cmnih!