PEMINAT AKU...haha

SILA TINGGALKAN LINK DI SINI

bukti aku kaki facebook....haha

Sila Klik LIKE

Friday, April 29, 2011

Blog kawan2 aku.

petang-petang macamni nak stady pon takde mood lah. haish..teruskan baca nota Calculus pon takda guna. bukan masuk pon. oleh itu aku mengambil keputusan untuk menaip entri baru...

[kemaih tak alasan aku?]

masalahnya sekarang, nak taip entri baru pon aku takda idea nak taip apa. hurmm..tiba2 terfikir untuk bercerita mengenai blog kawan2 aku. kawan yang aku rapat lah kat sini. haha..so, entri ini khas aku tujukan buat geng2 blogger aku dari USM...

[terbaik dari usm...sila klik...]

ok. direct to the point.

kita mulakan pada blogger pertama kita. blog pertama yang aku nak tampilkan ialah blog kak huda. senior MPD fajar harapan..haaaaaaaaa..buat korang2 yang bukan budak usm, taw ker apa itu MPD? kalau nak taw klik link kt bawah ni.,.

[link]

blog kak huda a.k.a peminat no 1 FT [faizal tahir]...blog ni agak sweet la bagi aku..sebab, ntah la..kadang blog ni dapat buat aku tersenyum..gelak2...huhu..seronok gak la. blog beliau bertajuk ALIDA AMANIM..tak tahulah kenapa bernama alida amanim. tak pernah pulak nak dikaji..huhu..

blog kedua milik incik berjiwa hijau...iaitu azrul syahmi...dia seorang budak sains kajihayat..seorang yang genius sebab tak pernah nampak dia stady tp pointer gempak beb... blog beliau bertajuk KEHIJAUAN ALAM KEHIDUPAN..mula2 beliau buat blog ni, memang entri2nya berdasarkan konsep kehijauan alam..tapi mamat ni ada taman dalam hati, sekarang blog beliau penuh dengan entri2 jiwang..almaklumlah kumbang dah tertarik dengan bunga2 ditaman..hehe...

blog ketiga adalah blog yang aku respect la..dari segi penulisan beliau..yang kadang2 sakarstik..kadang2 menarik..kadang2 jiwang jugak... blogger tersebut adalah Adam dengan blog beliau bertajuk JAMPUTIH BERCAKAP yang baru menyambut  followernya yang ke 200 baru2 ini..[yang ni dia kerek ngan aku]..buat gadis kat luar, adam ni sudah berpunya yer..jangan kacau..haha...

blog keempat ialah milik BUDAK SUARA EMAS..dengan blog beliau bertajuk AKU DAN TULISAN...
blog ni aku suka jugak la nak baca sebab bahasa yang digunakan mudah untuk aku fahami. dan mesej2 yang selalu hendak disampaikan mudah untuk dicerna. maklumlah, pendebat KMJ kot..menang lagi debat antara matrikulasi..haha..[ko ade?] sekarang dia ni barisan pendebat utama USM...huhu...

ni baru empat blog aku tonjolkan..aku terpaksa berhenti di sini dahulu..huhu...lain kali aku cite lagi ea blog yang lain..hehe...buat yang belum bernasib baik, sila tinggalkan link blog anda diruang komen di bawah ini..huhu..tq..adios amigos..[dah maghrib]...

2 comments:

GreenHeart said...

"tak pernah nampak dia study tp pointer gempak beb" mmg sentap dan aku rasa nak bg penampor laju2 jer... hahahaha
nama pon kehijauan ok.. so taman pon hijau gak.. biar la berbunga pon.. hahaha

Adam said...

hahaha. pape ntah...hahha.eh? follower aku dah naik lah..hahahaha
i lap u so much amalamka. mcd 1!!!!!!!!!!