PEMINAT AKU...haha

SILA TINGGALKAN LINK DI SINI

bukti aku kaki facebook....haha

Sila Klik LIKE

Tuesday, June 21, 2011

2nd Day Fasa 1 Convex 2011.

Family KN masa dinner convex 2010
OK.harini bermula seperti kelmarin. apa pun kan kat USM ni memang takkan lari dengan meeting. kalau tak, takkan la orang cakap USM-Universiti Suka Meeting..hehe [gurau jer].

hari yang kedua, masalah yang sama, sarapan pagi.[actually bukanlah masalah besar pon kan.hehe] Macamana la mereka yang menghuni CG ni ekk? tak de sarapan pagi. :(

Hari yang kedua, masih mempunyai semnagat yang jitu seperti kelmarin. sangat excited dalam menjalankan tugas. aku begitu fokus happy dalam menjalankan tugas.sentiasa serius gelak sakan bersama family lain. HAHA. itulah kerja kami setiap hari. gosip+makan+ketawa berdekah2. Tapi keje beres bebeh! siap masuk site lagi hari ni aku. ini semua gara-gara sikap sambil lewa aku semalam. bajet aku hafallah setiap kedudukan pokok untuk skecth plan tapak pesta? haha...padan muka hari ni kena turun site lagik..da la ujan..hhhehehe..

Agaknya kalau dibanding masa kerja kami yang betul2 serius dalam melaksanakan tugas dengan duk sakan gelak2, banyak gelak2 kot...hehehehhe..modal duk gelak hari ni ialah video Maharaja Lawak Sepah yang terbaru ni~~~~ah~~semput lagik!!!!...hahaha dengan video2 matluithfi..terbaek wokkk!! dia ada video baru eyh..tajuk dia PERIHAL BAPA;


Tiba2 teringat ayah kat rumah pulak....

walaupon aku tahu banyak lagi kerja yang harus aku lakukan bersama2 yang lain, tapi aku just diam kan saja, aku taknak terlalau gelabah nanti aku akan stress..huhu...

sekian untuk laporan hari ini.

p/s:esok MESTI bawak kamera, td lupa, esok edisi Wordless Wednesday kan?huhu


5 comments:

Nia Kmj said...

haha....lupa lagi.... tulis note besar2... ESOK BAWAK CAM! tampal kat pintu :D

Musliha Akmallamka said...

hahhhha..sebab cam tuh dalam beg lagik!!!!

Nia Kmj said...

keluarkn ler awal2 mal oii... bru la xlpe :D

Musliha Akmallamka said...

malas.haha

Nia Kmj said...

haha,,,, da tau da.... akmal kn :D